AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2018

Laurikainen maalipuiden kolinasta: "Ei ole enää hauskaa"

Laurikainen maalipuiden kolinasta: "Ei ole enää hauskaa"

Mika Laurikaista ei enää hymyilytä tolppien kolina. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS sai kotimaalitilinsä viimein auki ja 1-1-tasapelin myötä pisteen FC Lahtea vastaan perjantaina.

Varsin värikkäässä ottelussa TPS kolisutteli maalikehikkoa useampaankin kertaan ja päävalmentaja Mika Laurikainen alkaa olla jo turhautunut "liian hyvään" osumatarkkuuteen.

- Meillä taitaa olla yhden kauden tolppa- ja ylärimaennätys, se ei ole enää hauskaa. Joka kerta kolisee, eikä pallo voi mennä sitä kahta senttiä vasempaan tai kolmea senttiä oikealle.

- Minä olen tyytyväinen siihen, mikä nousu meille tuli verrattuna siihen edelliseen SJK-pellin. Nostettiin pelin taso sinne, missä se on ollut. Tuolla pelillä me pystytään ottamaan pisteitä.

Laurikainen toki myönsi, että omat paikkansa ja etsikkoaikansa oli myös vierasjoukkueella.

- Oltiin alussa pikkaisen köysissä, mutta päästiin sitten hyvin nostamaan omaa peliä. Se on hyvä merkki, että ei jääty sinne, vaan saatiin omaa tasoa nostettua. Peli kulki aika ajoin tosi hyvin.

- Lopussa oli sitten pikkuisen Lahti-painotteista, mutta mekin saatiin muutamia läheltä piti juttuja vielä lopussa. Pienellä parannuksella oltaisiin saatu enemmän pisteitä. Nyt saatiin sentään se maali aikaiseksi, tällaistä tämä jalkapallo on, Laurikainen puolestaan summasi.


TPS-FC Inter Veritas Stadionilla keskiviikkona 20.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia