AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 15.6.2018

TPS ja FC Lahti tasasivat pisteet (TPS-FC Lahti 1-1)

TPS ja FC Lahti tasasivat pisteet (TPS-FC Lahti 1-1)

TPS ja FC Lahti pelasivat perjantain ainoassa Veikkausliigan ottelussa tasatuloksen 1-1. Ottelun ensimmäisen osuman iski rangaistuspotkusta TPS:n Elias Ahde ja FC Lahden tasoituksesta vastasi Hassan Sesay.

Lähtökohdat olivat TPS:lle varsin haastavat, sillä vastakkain olivat joukkueet, joilla on vähiten voittoja ja vähiten tappioita. FC Lahti aloitti Turussakin terävästi ja hallitsi ottelun ensimmäisen puoliajan ensimmäistä puolikasta, mutta sen jälkeen TPS pääsi peliin erinomaisesti mukaan. TPS esitti nyt aivan eri tason peliä kuin viimeksi tiistaina SJK:ta vastaan Seinäjoella.

TPS:n ensimmäisen puoliajan paras maalipaikka siunaantui Mika Ääritalolle, joka täräytti pallon lähietäisyydeltä ylärimaan. Ensimmäisen puoliajan loppu toi peliin dramatiikkaa. Kun kello tikitti jo yliaikaa, vihellettiin TPS:lle pilkku. Hyökkääjä Elias Ahde asettui pallon taakse ja latasi pallon itsevarmasti maalin oikeaan alakulmaan. Maali oli TPS:lle ensimmäinen tämän kauden kotiottelussa ja samalla ensimmäinen myös Ahteelle TPS-paidassa Veikkausliigassa.

FC Lahti aiheutti turkulaisyleisölle vielä sen jälkeenkin sydementykytyksiä iskemällä pallon maaliin. Osuma hylättiin kuitenkin paitsiona.

TPS:n mainio vire jatkui myös toisella puoliajalla, mutta jakson ainoan maalin iski kuitenkin FC Lahti, kun Hassan Sesayn kulma livahti suoraan maalin etukulmasta sisään.

TPS paukutteli puolestaan tavoilleen uskollisesti jälleen maalirautoja. Ääritalo osui toistamiseen tolppaan ja myös Jani Virtasen vapaapotku kilahti maalin pystyrautaan. Aleksi Ristola ampui pallon kerran maaliinkin asti, mutta sekin tilanne vihellettiin paitsioksi.


TPS-FC Inter Veritas Stadionilla keskiviikkona 20.6. kello 18.30 ja Ilves-FC Lahti keskiviikkona 20.6. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lähde: TPS:n verkkosivut
Lisää uutisia