FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.24 // 13.6.2018

​RoPS:n sankari: "Tällainen voitto antaa yleisöllekin todella paljon"

​RoPS:n sankari: "Tällainen voitto antaa yleisöllekin todella paljon"

Antti Okkonen teki RoPS:n voittomaalin VPS-pelissä tiistaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Antti Okkonen iski RoPS:n voittomaalin VPS:ää vastaan tiistaina. Osuma syntyi aivan pelin loppuhetkillä ja takasi rovaniemeläisille 1-0-vierasvoiton.

Vastikään lopettamispäätöksestään ilmoittaneen Okkosen maali oli Veikkausliigassa miehen ensimmäinen sitten kauden 2014 päätösottelun HJK:a vastaan.

- Vielä silloin, kun aikanaan saavuin Rovaniemelle, maaleja tuli useamminkin, Okkonen naureskeli pelin jälkeen.

- Tällainen voitto antaa yleisöllekin todella paljon. On varmasti ollut mahtava tunnelma katsomossa. Samoin se on pelaajille. Meillä oli tätä ennen tuloksellisesti vähän heikompi jakso, jolloin tällainen voitto on todella tärkeä.

Toisen jakson aikana alkoi näkymään RoPS-pelaajien väsymys. Lassi Lappalainen oli ottelussa vatsavaivaisena. Fugo Segawa pelasi ensimmäistä otteluaan pitkään aikaan - ensimmäisensä Veikkausliigassa. Moni muukin pelaaja on jäänyt alkukaudesta vähemmille minuuteille, jolloin pelikunto ei voi olla täysi sataprosenttia.

- VPS pystyi pitämään palloa ja jouduimme vetäytymään todella matalaan blokkiin. Se väsytti vieläkin enemmän, Okkonen kertaili.


IFK Mariehamn-RoPS Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 16.6. kello 19.15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.12 // 25.3.2019
Lisää uutisia