FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2018

Koskela korosti RoPS:n voiton taustatekijöitä

Koskela korosti RoPS:n voiton taustatekijöitä

Toni Koskelan valmentama RoPS nousi voittoon Antti Okkosen (oik.) maalilla tiistaina VPS:ää vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Toni Koskela oli luonnollisesti hyvin tyytyväinen sen jälkeen, kun RoPS oli noussut 1-0-voittoon VPS:ää vastaan Antti Okkosen viime hetkien maalilla.

- Olikohan Alex Ferguson, joka on sanonut, ettei ole joukkueen moraalille mitään parempaa kuin voittaa lisäajan maalilla, Koskela myhäili.

- Tässä ottelussa oli paljon sellaisia taustatekijöitä, jotka lisäävät voiton tärkeyttä sekä antavat itseluottamusta. Ja ensimmäisellä jaksolla pelikin oli varsin hyvää.

Tiistain ottelussa japanilaispuolustaja Fugo Segawa sai ensimmäiset minuuttinsa Veikkausliigassa. Tähän saakka Segawa on taistellut samasta pelipaikasta Taye Taiwon kanssa, mutta tähän otteluun Koskela sijoitti Segawan laitaan Taiwon yläpuolella.

- Lupauksia herättävä suoritus, Koskela kehui.

- Fugolla oli muutamia hyviä juoksuja, joita tarvittiin, jotta VPS saataisiin puolustamaan syvemmältä. Fugo on harjoitellut, mutta pelaamisesta on pitkä tauko. Nyt ensimmäinen peli Veikkausliigassa ja hän hoiti oman ruutunsa täysin.


IFK Mariehamn-RoPS Wiklöf Holding Arenalla lauantaina 16.6. kello 19.15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia