AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2018

RoPS ei halua uusia viime kauden tapaturmaa - ”Pystyyn hävitty peli tuoreessa muistissa”

RoPS ei halua uusia viime kauden tapaturmaa - ”Pystyyn hävitty peli tuoreessa muistissa”

Kuva: Juha Tamminen

RoPS matkaa perjantaiyötä vasten junalla Turkuun. Ottelu FC Interiä vastaan potkaistaan käyntiin Veritas Stadionilla klo 15.

FC Interin ja RoPS:n viime kauden Veikkausliigan peleissä tehtiin yhteensä 16 maalia. Turkulaiset voittivat kauden avauspelin peräti 6-2. Seuraavat taistot menivät napapiiriläisille lukemin 2-0 ja 4-2.

- Toivottavasti samanalaisia maalijuhlia ei ainakaan nähdä. Meillä on tuoreessa muistissa viime kauden ensimmäinen kohtaaminen, hävisimme niin pystyyn. Tietysti meillä on nyt eri joukkue ja lähdemme hakemaan voittoa. Jos oma pelimme onnistuu, niin taistelemme jokaista joukkuetta vastaan voitosta, rovaniemeläisten Eetu Muinonen toteaa.

- Inter on noususuhdanteessa cupin voiton myötä ja heidän itseluottamuksensa on noussut. On mielenkiintoista nähdä miten he lähtevät pelaamaan meitä vastaan. Uskon, että kotikentällä heidän pelitaktiikkansa on hyökkäysvoittoisempi. En usko, että samanlaista bussia nähdään kuin cupin finaalissa. Heillä on vaarallisia hyökkääjiä, kuten Timo Furuholm ja Benjamin Källman.

- Toisaalta, jos saamme oman pelimme kuntoon, niin välejä murtautumiseen löytyy varmasti joko vastaiskuilla tai oman pallonhallinnan kautta.

Lauantaina pelataan paitsi täysi kierros Veikkausliigaa myös eurooppalaisen futiskevään kruunaava Mestarien liigan finaali.

- Palaamme Rovaniemelle lentokoneella ja jos lento ei ole myöhässä, niin ehdimme katsomaan finaalin toista puoliaikaa. Toivottavasti eivät siis ole myöhässä!


FC Inter-RoPS Veritas Stadionilla lauantaina 26.5. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia