AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 8.5.2018

​Kapteeni ylpeänä noususta: "Näytimme luonnetta"

​Kapteeni ylpeänä noususta: "Näytimme luonnetta"

Kristian Kojola arvosti tasapelipistettä Espoosta.

Kristian Kojola oli tyytyväinen siitä, että IFK Mariehamn nousi tasapeliin Honkaa vastaan.

IFK:lla riitti paikkoja useampaankin maaliin, mutta yritykset esti useaan otteeseen Hongan yhdysvaltalaismaalivahti Tim Murray. Molari joutui antautumaan vasta 85. minuutilla, kun Simon Silverholt pääsi vapaasti sijoittamaan rangaistusalueen rajan tuntumasta loppulukemat 1-1:een.

Hongan maalista vastasi avausjaksolla Jonas Levänen. Siitä huolimatta IFK:n kapteeni Kristian Kojola koki joukkueensa olleen hallitsevampi osapuoli ensimmäisen 45-minuuttisen aikana.

- Mielestäni ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvää. Sellaista taktista, mitä lähdimme hakemaan ja pystyimme luomaan hyviä paikkoja, mutta kaveri vieressä otti kyllä hyviä koppeja, Kojola sanoi viitaten vieressä haastatteluhetkellä istuneeseen Murrayyn.

- Sitten Honka sai vähän sellaisesta puolitilanteesta maalin, ja sitten olimme taas jahtaamassa vastustajaa, kuten tähän asti olemme aika paljon tehneet. Mutta olen tosi tyytyväinen, että saimme taas pisteen mukaan ja näytimme luonnetta sen kautta, Kojola iloitsi.

IFK on noussut tappioasemasta vähintään rinnalle jo neljästi tällä kaudella. Se on ollut tappioasemassa kaikissa kauden seitsemässä pelissään. Ennen Honka-peliä IFK oli noussut tappioasemasta voittoihin PS kemiä ja TPS:ää vastaan.

Ahvenanmaalaiset jatkavat sarjataulukossa seitsemäntenä. Koossa on kahdeksan pistettä.


IFK Mariehamn - Ilves Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 13.5. kello 19.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia