AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2018

Piccareta kriittisenä derbytappion jälkeen: "En tunnistanut joukkuettani"

Piccareta kriittisenä derbytappion jälkeen: "En tunnistanut joukkuettani"

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta ei ollut alkuunkaan tyytyväinen joukkueensa suoritukseen Turun derbyssä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter hävisi lauantaina pelatun Turun paikallisottelun TPS:lle 1-2. Se jäi kaivelemaan päävalmentaja Fabrizio Piccaretaa.

- Ensimmäinen jakso oli meiltä todella heikko. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella en tunnistanut joukkuettani kentällä. Asiat, jotka ovat tuoneet meidät tähän puuttuivat täysin, Piccareta kritisoi omiaan.

Inter-valmentajan mukaan ottelun alku oli vielä hyvä, mutta TPS:n avausmaalin jälkeen asiat muuttuivat vaikeaksi.

- Aloitimme hyvin. TPS:n maalin jälkeen pelimme muuttui. Oikeastaan kaikki meni sekaisin, Piccareta näki.

Ottelun toisella jaksolla Inter oli kentällä hyvällä ilmeellä. Tästä on Inter-luotsin mukaan hyvä rakentaa kohti seuraavaa ottelua.

- Toinen jakso oli kaikella tavalla parempi. Tulimme kentälle päättäväisesti. Olimme vahvempia kakkospalloissa ja "50-50" -palloissa. Saimme tehtyä maalin, eikä tasoituskaan ollut kaukana.

- Meillä jatkuvat ottelut jo keskiviikkona, enkä ole olleenkaan huolissani. Nyt otimme pienen askeleen taakse ja seuraavassa pitää ottaa kaksi eteenpäin. Yhden tappion takia ei pidä mennä paniikkiin. Toinen jakso on sitä, minkä varaan meidän täytyy rakentaa.


FC Inter - HJK Veritas Stadionilla keskiviikkona 25.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia