AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 17.4.2018

​HJK:n paluumuuttaja pääsee vihdoin irti: "Hyvät lähtökohdat hypätä messiin"

​HJK:n paluumuuttaja pääsee vihdoin irti: "Hyvät lähtökohdat hypätä messiin"

Nikolai Alho odottaa pääsevänsä kentälle keskiviikkona SJK:n vieraana.

Nikolai Alho pääsee ensimmäistä kertaa HJK:n kokoonpanoon Veikkausliigassa keskiviikkona, kun laiturin pelikielto on lusittu.

Täksi kaudeksi Klubiin ruotsalaisesta Halmstads BK:sta palannut Alho, 25, on ollut kauden kaksi avausottelua pelikiellossa. Hän sai suoran punaisen kortin Suomen Cupin välierässä Honkaa vastaan.

Alho ampui HJK:n 2-1-voittomaalin ennen kuin lensi suihkuun. Se oli tärkeä osuma, sillä sen myötä helsinkiläiset selvisivät Töölössä 12.5. FC Interiä vastaan pelattavaan cupin loppuotteluun.

- Siinä tuli heti onnistuminen ja menimme jatkoon sillä maalilla. Se nostatti fiiliksiä, mutta sitten tuli se punainen. Se on tietenkin vähän harmittanut. Hyvä, että kundit ovat klaaranneet hyvin kaksi matsia. Lähdökohdat ovat hyvät hypätä mukaan, Alho sanoi.

HJK on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Ensin se kaatoi Ilveksen 3-1, sitten IFK Mariehamnin 1-0.

Keskiviikkona Alho saattaa saada tililleen kauden ensimmäiset minuuttinsa Veikkausliigassa, kun HJK vierailee Seinäjoella SJK:n luona.

- Odotan kyllä tosi kovaa matsia. SJK on hyvä joukkue ja heitä vastaan on aina hyviä pelejä, ainakin ne ovat olleet missä olen ollut pelaamassa. Tiukkaa vääntöä, ja he tuntevat meidän joukkueen hyvin ja me heidät. Se on aina vähän sellaista, että pyritään eliminoimaan toisten vahvuuksia ja se on enemmän päästä kiinni. Ja siitä, miten toimimme joukkueena yhtenäisesti. Sanon, että hyvällä joukkuepelillä tuo voidaan klaarata.


SJK - HJK OmaSP Stadionilla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia