FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 18.4.2018

​Paha loukkaantuminen pilasi ystävysten kohtaamisen - "Tuntuu pahalta"

​Paha loukkaantuminen pilasi ystävysten kohtaamisen - "Tuntuu pahalta"

Nikolai Alhoa harmittaa, että hänen hyvä ystävänsä Obed Malolo on vielä pitkään sivussa loukkaantumisen takia.

Nikolai Alho ei pääse kohtaamaan keskiviikkona hyvää ystäväänsä, loukkaantumisesta kärsivää Obed Maloloa.

Kauden molemmat ottelunsa voittanut HJK vierailee keskiviikkona Seinäjoella. Vastaan asettuu SJK, joka on kerännyt kolme pistettä kuudesta mahdollisesta.

Kotijoukkueen kokoonpanossa ei nähdä akillesjännevammasta toipuvaa Obed Maloloa, joka on sivussa vielä kuukausia. Hänet nähdään mahdollisesti kentillä loppukaudella, jos kuntoutuminen etenee suunnitelmien mukaan. Siitä HJK:hon täksi kaudeksi palannut laituri Nikolai Alho on harmissaan.

- Olemme Obin kanssa tosi läheisiä ystäviä ja käytännössä perhetuttuja koko perheen kanssa, niin totta kai se tuntuu pahalta. Olimme koko viime vuoden tosi paljon yhteydessä kun olin Ruotsissa ja juttelimme silloinkin paljon, Alho kertoi.

Alho ja Malolo pelasivat yhdessä HJK:ssa. Malolo siirtyi SJK:hon Klubista keväällä 2017. Alho pelasi koko viime kauden Ruotsissa Allsvenskanin Halmstads BK:ssa.

- Olin todella, todella iloinen hänen puolestaan, kun hän oli päässyt Seinäjoelle. Alkoi näyttää siltä, että alkaa tulla isoa vastuuta ja isoja minuutteja, ja sitten meni tuo akillesjänne.

Alho on itsekin kärsinyt aikoinaan pitkästä loukkaantumisesta ja tietää, miten raskas kuntouttamisprosessi voi henkisellä tasolla olla.

- On se kyllä vaikeaa. Kun itsekin on tuntenut tuon tuskan joutuessaan olemaan pitkään sivussa, niin ei sitä toivo kenellekään. Tätä se futis vaan välillä on, Alho muistutti.


SJK - HJK OmaSP Stadionilla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia