FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.15 // 15.4.2018

Huuhkajapuolustaja palaa FC Lahden kokoonpanoon

Huuhkajapuolustaja palaa FC Lahden kokoonpanoon

Kalle Taimi on taas täydessä iskussa.

FC Lahti kohtaa sunnuntaina vieraskentällä FC Hongan ja saa tuoreita jalkoja sitten avauskierroksen kentälle ainakin yhden pelaajan osalta.

Maajoukkuepuolustaja Kalle Taimi katseli TPS-ottelun penkiltä, sillä mies oli sairastunut Huuhkajien matkassa Turkin Belekissä. Nyt tähtipuolustaja on kuitenkin täydessä iskussa ja valmiina tositoimiin.

- Kyllä tässä on vähän odottavat fiilikset. On mahtavaa päästä pelaamaan ja vielä oikealle nurmelle. Nyt on täysi latinki päällä, Taimi lupaa.

Taimi myöntää, että sunnuntain vastus on kova. Hongan peliä on kuitenkin tutkittu tarkkaan ja puolustaja tietää keinot, kuinka espoolaiset kaatuvat. Taimi korostaakin, että Lahden on laitettava puolustus kuntoon, jotta voitto olisi mahdollinen.

- Honka on kova vastus. He haluavat pelata palloa ja avata hyvin alhaalta. Olemme katsoneet videoklippejä Hongan heikkouksista. Sunnuntaina laitamme puolustuksen kuntoon koko 90 minuutin ajaksi ja teemme paikoista maalit. Niillä eväin voitto matkaa Lahteen, Taimi kertoo.

Taimi on myös nimetty FC Lahden avauskokoonpanoon sunnuntain otteluun.


Ottelu on mukana myös Veikkauksen sunnuntain SuperMonivedossa.

TPS-SJK sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Tapiolan Urheilupuistossa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta. Ottelu on myös osa kauden ensimmäistä Nelosen Futiskierros-lähetysstä, joka alkaa kello 14.50. Ruudun puolella studio-osuus alkaa jo kello 14.30.

Lisää uutisia