AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2018

Tuore KuPS-vahvistus kentällä jo Ilves-ottelussa?

Tuore KuPS-vahvistus kentällä jo Ilves-ottelussa?

Kuopion Palloseura hankki tällä viikolla kovan luokan pelaajavahvistuksen tälle pelikaudelle.

Egyptin A-maajoukkueen keskikenttätähti Abdalla El Said saapui Kuopioon tiistaina ja on ehtinyt harjoitella pariin otteeseen kuopiolaisjoukkueen mukana. Pelaajaa koskevat kansainväliset pelilupa-asiat saatiin järjestymään nopeassa aikataulussa ja egyptiläistähti on nyt edustuskelpoinen KuPS-joukkueen riveissä.

KuPS-valmentaja Jani Honkavaara aikoo peluuttaa El Saidia mahdollisesti jo sunnuntaisessa Ilves-ottelussa Telia 5G Areenalla.

- Kyllä hän varmaan pelaa. Sen näkee, että hän on pelimies. Totutteluvaihe on vielä menossa tekonurmiin ja kaikkeen muuhun, parempaan päin tilanne menee pikkuhiljaa, päävalmentaja toteaa.

Pelaajan sopeutumista tulee helpottamaan se, että hän pääsee pelaamaan KuPS:ssa samalla pelipaikalla kuin edellisessä seurassaan Al Ahlyssa.

- Me pelaamme samalla ryhmityksellä kuin Al Ahly ja sen ansiosta hänen on helppo sopeutua, Honkavaara muistuttaa.


Ottelu on mukana myös Veikkauksen sunnuntain SuperMonivedossa.

Ilves-KuPS sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Telia 5G Areenalla Helsingissä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta. Ottelu on myös osa kauden ensimmäistä Nelosen Futiskierros-lähetysstä, joka alkaa kello 14.50. Ruudun puolella studio-osuus alkaa jo kello 14.30.

Lisää uutisia