AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2018

​Tampereella luotetaan tuttuun menestyskaavaan: "Ei maata mullistavaa uutta"

​Tampereella luotetaan tuttuun menestyskaavaan: "Ei maata mullistavaa uutta"

Ilves oli viime kaudella pitkään kiinni hopeamitaleissa, mutta jäi lopulta maalierolla pronssimitaleille. Mitali – minkä värinen tahansa - oli tamperelaisilta loistava suoritus.

Kauteen 2018 Ilves lähtee nuorentuneella joukkueella kokeneen Mika Hilanderin kipparoimana.

- Tärkeää meille olisi, että aloitettaisiin kausi positiivisesti. En tarkoita vain tuloksellisesti, vaan että ollaan joukkue kentällä. Voi alkukaudesta tulla ehkä hankaliakin pelejä, mutta pysyttäisiin silti joukkueena ja tehdään niitä sovittuja asioita. Sitä kautta uskon, että meille tulee varmaan ihan hyvä kausi, 34-vuotias maalivahti toteaa.

Viime kaudella Ilves ei tehnyt paljoa maaleja, mutta ei myöskään päästänyt. Jarkko Wissin taktiikka tuotti Ilvekselle mitalin, joita ei ole tullut sitten 80-luvun menestysvuosien. Kauteen 2018 lähdetään melko samalla kaavalla, joka todettiin toimivaksi viime kaudella.

- Aina jotain koetetaan viedä eteenpäin. Ei kuitenkaan mitään maata mullistavaa. Meillä on tietyt pelilliset arvot mitä odotetaan ja taktiset teesit. Ei mitään maata mullistavaa uutta ole tulossa, mutta se on aika laadukasta se meidän jokapäiväinen tekeminen, kaikilta osin. Pidetään vaan se tarpeeksi kovalaatuisena, Hilander toteaa.

Ilves aloittaa kautensa Helsingissä, jossa HJK isännöi tamperelaisia sunnuntaina 8.4. Telia 5G Areenalla klo 17.00 ja se peli on katsottavissa muiden Veikkausliigan otteluiden tavoin suorana Ruudussa.

Lisää uutisia