AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2018

​Moisander nostaa Interistä yllätyspelaajan: "Häntä kannattaa seurata"

​Moisander nostaa Interistä yllätyspelaajan: "Häntä kannattaa seurata"

Nyman pelasi vahvan talvikauden Interin puolustuksessa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaikki puhuvat lähtökohtaisesti Veikkausliigakauden alkaessa uusista potentiaalisista läpimurtopelaajista, mutta FC Interin maalivahti Henrik Moisander muistuttaa, että myös kokemus on voimaa näissä karkeloissa.

Turkulaisjoukkueessa on monia nuoria mielenkiintoisia pelaajia kuten Niilo Mäenpää, Albion Ademi, Benjamin Källman ja Mikko Kuningas. Heille voi povata hyvää liigakautta, mutta "Mosse" nostaa esiin kokeneen yllätysnimen.

- Nyt kun pelaamme kolmen puolustajan linjalla, niin kannattaa seurata Ari Nymania. Hän on ollut huikea koko kevään ajan ja löytänyt paikkansa meidän systeemissä. Sitä on ilo katsoa näin maalivahtina, Moisander kehuu.

- Aina ei tarvitse katsoa nuoriin, myös me vanhemmat voimme löytää uusia juttuja vuosien edetessä, hän muistuttaa.

Kaksi kertaa Veikkausliigan parhaaksi maalivahdiksi valittu Henrik Moisander haluaa myös itse palata vaikean viime kauden jälkeen takaisin parrasvaloihin.

- Henkilökohtaisesti lähtökohdat ovat paremmat tähän kauteen. Loukkaantumiset on selätetty ja olen päässyt koko talvikauden harjoittelemaan sataprosenttisesti. Se tuntuu ja toivottavasti myös näkyy otteissani, Moisander kertoo.

FC Inter aloittaa Veikkausliigakauden lauantaina 7.4 VPS:n vieraana klo 15.00. Voit katsoa ottelun Ruudusta suorana lähetyksenä.

Lisää uutisia