AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 25.3.2018

Ilves edellä aikataulua - "Olemme saaneet ehjiä harjoitusviikkoja”

Ilves edellä aikataulua - "Olemme saaneet ehjiä harjoitusviikkoja”

Jarkko Wiss on ollut tyytyväinen joukkueen talveen. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pronssimitalisti Ilveksen talvikausi on edennyt tulosten valossa vahvasti. Joukkue ei ole hävinnyt talven aikana kertaakaan ja päävalmentaja Jarkko Wissin mukaan joukkueella on allaan ehjä talvi.

Wiss on ollut tyytyväinen joukkueensa harjoituskauteen.

- Olemme päässeet hyvään rytmiin ja saaneet ehjiä harjoitusviikkoja. Olemme harjoitelleet viikolla kovaa ja pelanneet lauantaina. Itse asiassa olemme hieman edellä aikataulua ja pystymme alkaa keventämään harjoittelua viimevuotista aikaisemmin, iloitsee Wiss.

Myös pelillisesti Ilveksellä on allaan vahva talvi, sillä tamperelaiset ovat vielä talven peleissä tappioitta. Joukkue on säilynyt pääosin ehjänä ja Wiss on päässyt kierrättämään pelaajia sekä antamaan kaikille tasaisesti peliaikaa.

- Peleissä on ollut hyviä ja huonoja asioita. Meillä on rotaatio vaihdellut aika paljon ja kokeiltu erilaisia systeemejä. Tietynlainen ykkösnyrkki vielä puuttuu, mutta en tiedä tuleeko meille edes sellaista. Katsoimme juuri pelaajien minuutteja talvelta ja kaikki ovat saaneet hyvin minuutteja talven aikana. Tulemme käyttämään rotaatiota myös kesällä, kun on kovat otteluruuhkat. Yksi asia, mikä eroaa tämän kauden rotaatiosta viime kauteen on se, että viime kaudella meille tuli rotaatiosta 30-vuotiaita kokeneita pelaajia, mutta tällä kaudella he ovat alle 20-vuotiaita, Wiss valottaa.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Lisää uutisia