AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 16.3.2018

​Kautonen odottaa kovaa ottelua sunnuntaina - SJK haastaa Ruotsin pääsarjaseuran

​Kautonen odottaa kovaa ottelua sunnuntaina - SJK haastaa Ruotsin pääsarjaseuran

SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen johdataa joukkueensa sunnuntaina otteluun Ruotsin pääsarjaseura Brommapojkarnaa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkustaa lauantaina Tukholmaan ja kohtaa siellä Ruotsin pääsarjaseuran IF Brommapojkarnan sunnuntaina klo 13.30 Suomen aikaa alkavassa ottelussa.

Ottelu pelataan Grimsta IP:n stadionilla kello 12.30 paikallista aikaa.

- Ruotsin Allsvenskan-seura vastassa, joten odotan kovaa matsia ja hyvää treenitapahtumaa meille sunnuntaina. Saamme pelata ulkona ja säätiedotuksen perusteelle ihan hyvissä olosuhteissa. Eli kaikinpuolin hyvää tapahtumaa odotan, SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen sanoo.

SJK:lle BP on kolmas ulkomaalainen vastustaja tänä talvena ja sunnuntain vastustaja on tullut tunnetuksi omasta pallonhallintaan nojaavasta pelitavastaan.

- Hieman olemme katsoneet etukäteen, miten he saattavat ottelussa pelata, mutta tässäkin ottelussa meillä on pääpaino tottakai omassa tekemisessä. Heillä on siellä uusi portugalilainen valmentaja, joka on tuonut selkeästi omia juttujaan Bromman tekemiseen, eli he eivät aikaisempiin kausiin verraten ihan samalla tavalla enää pelaa. Sinänsä perusideologia heillä on hyvin pitkälti sama, Kautonen arvioi.

Peli lähetetään Suomeen suorana ja se näkyy ilmaiseksi Ruudusta ja ISTV:stä. Selostajana toimii Mikko Seppälä. Lähetyksen voi katsoa pyhänä tästä linkistä.

Lisää uutisia