AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 4.3.2018

Piccareta: "Meillä on otteluissa vain yksi tehtävä"

Piccareta: "Meillä on otteluissa vain yksi tehtävä"

Fabrizio Piccareta osaa varoa Klubi04:ää. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter lähtee sunnuntain Suomen Cupin alkulohkon ottelun Klubi04:ää vastaan alkulohkon ykköspaikalta.

Mahdollinen voitto ottelusta nostaisi joukkueen lähelle alkulohkon voittoa ja paikkaa Suomen Cupin puolivälierissä.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta pitää Klubi 04-ottelua tärkeänä testinä joukkueelleen.

- Sunnuntain ottelu on meille tärkeä testi, missä voimme arvioida joukkueen yhtenäisyyttä ja kypsyyttä tuloksen ja peliesityksen kautta, sanoo Piccareta.

Piccareta alleviivaa myös oikean asenteen tärkeyttä sunnuntaina. Mahdollinen asennevamma tuottaisi italialaisen mukaan joukkueella varmasti vaikeuksia lupaavia pelaajia täynnä olevaa HJK:n reservijoukkuetta vastaan.

- Olen tehnyt pelaajille selväksi, että asennevamma tässä pelissä tuo varmasti ongelmia joukkueelle. Klubi04 on täynnä lahjakkaita nuoria pelaajia, joita ei voi aliarvioida, korostaa Piccareta.

Interillä on ottelussa vain yksi tavoite – voitto. Tuo vaatii Piccaretan mukaan joukkueelta samaa yhtenäisyyttä ja joukkuepelaamista kuin aikaisemmin tällä kaudella.

- Meillä on ottelussa vain yksi tehtävä ja se on poistua kentältä voittajana ja jatkaa alkulohkon johdossa. Tuo saavutetaan vain samalla asenteella ja tekemisen tasolla, mitä olemme näyttäneet aikaisemmissa otteluissa. Voimme rakentaa voittamisen mentaliteettia vain yhtenäisyyden ja joukkuepelaamisen kautta, päättää Piccareta.

Interin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella pelikieltonsa toista otteluaan sovittava Teemu Penninkangas, flunssasta kärsivä Timo Furuholm sekä vammoista kärsivät Niko Markkula ja Mika Mäkitalo.

Interin ja Klubi04:n välinen Suomen Cupin alkulohkon ottelu pelataan sunnuntaina Javenture Areenalla kello 14.15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia