AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 3.3.2018

Interin Ademi taas pelikunnossa - "Vain voitto kelpaa"

Interin Ademi taas pelikunnossa - "Vain voitto kelpaa"

Nilkkavamma alkaa olla eilispäivää Albion Ademille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin lupaus Albion Ademi sai tammikuun otteluissa runsaasti peliaikaa sekä harjoitus- että Suomen Cupin otteluissa.

Pientä takapakkia Ademin hyvin alkaneelle kaudelle toi nilkkavamma, jonka takia hän joutui jättämään tällä viikolla U19-maaottelut Makedoniaa vastaan väliin.

Tällä hetkellä Albion on omien sanojensa mukaan kunnossa ja valmiina Interin sunnuntaina pelattavaan Suomen Cupin otteluun Klubi04:aa vastaan.

- Nyt kaikki on jälleen kunnossa, vaikka teippiä joudun jalassa vielä käyttämään. Periaatteessa olisin ollut kunnossa myös maaotteluihin, mutta puolikuntoisena sinne ei ollut mitään järkeä lähteä, sanoo Ademi.

Helmikuussa Interin kanssa uuden jatkosopimuksen tehnyt Ademi lähtee sunnuntaina Klubi04-otteluun vain yksi asia mielessä.

- Vain voitto kelpaa meille. Haluamme saavuttaa voiton alkulohkossa, sillä se toisi meille paikan suoraan cupin puolivälieriin, toteaa Ademi.

Sunnuntaina Javenture Areenalle vieraaksi saapuva Klubi04 vilisee poikien maajoukkuepelaajia. Suurin osa näistä pelaajista on myös Ademille tuttuja maajoukkuetapahtumista. Sunnuntain ottelussa kaveruussuhteita kohennetaan vasta pelin jälkeen.

- Mielenkiintoinen ottelu tulee. Klubi04:lla on tosi taitava joukkue. Hei ovat nälkäisiä ja haluavat varmasti näyttää meille, koska olemme Veikkausliigajoukkue. Siellä pelaa myös paljon tuttuja pelaajia minulle. Pelin aikana ei kuitenkaan olla kavereita. Vasta pelin jälkeen sitten, naurahtaa Ademi.

Suomen Cupin alkulohkon ottelu Inter-Klubi 04 pelataan siis sunnuntaina Javenture Areenalla kello 14.15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia