AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 25.2.2018

Ilves hyvillä mielin talvilomalle - "Hyvä ja kypsä esitys"

Ilves hyvillä mielin talvilomalle - "Hyvä ja kypsä esitys"

Hila oli jälleen tutun varma tolppien välissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves varmisti jatkopaikan Suomen Cupissa lauantain 0-0-tasapelillä Hakaa vastaan ja jäi lomanviettoon positiivisin mielin.

Ilvekselle ottelusta riitti tasapeli ja siihen tupsukorvat olivatkin tyytyväisiä. Oma maali säilyi puhtaana ja lohkon kärkipaikka toi tavoitellun tuloksen.

Päävalmentaja Jarkko Wiss antoi joukkueelleen kehut talven tekemisestä.

- Hyvä ja kypsä esitys pelaajilta, vaikka rasitus oli todella kova tällä viikolla. Pelaajat olisivat voineet ratkaista paremmalla viimeistelyllä ottelun aikaisemmin. Me mentiin suoraan cupin puolivälieriin, mikä oli tavoiteemme ja se antaa meillä selkeän ohjelman kauden alkuun asti. Tiukka kahdeksan viikon jakso on nyt takana ja emme ole vielä talven aikana kokeneet tappiota.

- Moni pelaaja on ottanut roolia ja kasvanut pelaajana. Tämä on hatunnoston arvoinen suoritus pelaajilta.

Kapteeni Mika Hilander johti joukkojaan kokemuksella ja nappasi muutaman hyvän torjunnan ottelussa. "Hila" oli tyytyväinen varsinkin puolustukseen.

- Ihan hyvä Pirkanmaan derby pelattiin ja puolustussuuntaan varsinkin hyvää työskentelyä joukkueelta. Olisimme kyllä voineet tehdä yksi tai kaksi maalia noista paikoista ja jopa luoda enemmänkin tilanteita. Nolla-nolla tasuri on kuitenkin hyvä tästä ottelusta tässä vaiheessa kautta.

Ilveksellä alkoi nyt viikon talviloma, jonka jälkeen palataan harjoituskentille ja harjoitusotteluiden pariin.

Lisää uutisia