FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.07 // 13.2.2018

​​FC Honka hankki uuden maalivahdin

​​FC Honka hankki uuden maalivahdin

FC Hongan maalivahtiosasto vahvistuu.

Veikkausliigaan alkavaksi kaudeksi noussut FC Honka vahvistaa maalivahtiosastoaan makedonialaisella Davor Taleskilla.

22-vuotias Taleski on viettänyt koko tähänastisen jalkapallouransa kotimaassaan. Viimeisimpänä hän on edustanut Pobeda Prilebiä, ja sitä ennen pelejä on kertynyt myös Bregalnica Stipin ja Metalurg Skopjen paidassa.

Makedonian nuorismaajoukkueistakin edustusta löytyy muutaman ottelun verran. Taleski pelasi myös talvella FC Lahden maalilla harjoitusottelussa Honkaa vastaan.

Tämän sopimuksen myötä Hongalla on ensi kaudelle kasassa vahva maalivahtinelikko. Taleskin lisäksi keltamustan maalia vartioivat viime kaudelta jatkava Tim Murray sekä nuoret Felix Ferahyan ja Atte Paunio. Maalivahtivalmentajana jatkaa espanjalainen Ayoze Mentado.

- Teimme erityisen paljon taustatyötä maalivahdin hankinnan parissa. Parista hyvästä vaihtoehdosta oli lopulta todella helppo päätyä Davoriin. Erityisesti maalivahtivalmentajamme Ayoze Mentadon analyysi painoi vaakakupissa paljon. Nuori, lahjakas ja kova tekemään töitä, Hongan manageri Hexi Arteva kertoo ja kuvailee Taleskia.

Lisää uutisia