AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.07 // 16.2.2018

​FC Honka kohtaa HIFK:n Suomen Cupissa

​FC Honka kohtaa HIFK:n Suomen Cupissa

FC Hongan toinen Suomen Cupin ottelu koittaa perjantaina, kun viime kauden liigakarsinnoista tuttu HIFK asettuu vastaan. Ottelu alkaa Talin hallissa kello 19.00.

Honka on kokenut jonkin verran muutoksia talven aikana. Muutama pelaaja on lähtenyt ja uusia vahvistuksia on saapunut. Viimeisimpänä joukkueeseen liittyivät hyökkääjä Alex Nimely, sekä maalivahti Davor Taleski. Suomen Cupissa Honka on pelannut vasta yhden ottelun, kun KTP kaatui Masar Ömerin maalilla 1-0 lukemin. Talvikauden harjoitusottelut mukaan lukien juuri Ömer on ollut Hongan tehokkain pelaaja. Viimeisimpänä Honka on pelannut viime viikon perjantaina, kun harjoitusottelu Nõmme Kaljua vastaan päättyi 1-1 -tasatulokseen. Kyseisessä ottelussa Hongan maalin iski Zeljko Savic.

HIFK putosi täksi kaudeksi Ykköseen, hävittyään liigakarsinnat juurikin Hongalle. Joukkueen runko on pysynyt putoamisesta huolimatta kasassa, ja mm. kokeneet Jukka Halme ja Esa Terävä jatkavat punaisissa myös ensi kaudella. Honkalaisillekin hyvin tuttuja pelaajia perjantain vastustajan väreistä löytyy, sillä esimerkiksi Daniel Kollar sekä Jaakko Lepola pukevat punaisen paidan päälleen.

HIFK on ehtinyt pelata jo kolme cup-ottelua, joista tuloksena on kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Avausottelussa helsinkiläiset tasasivat Gnistanin kanssa pisteet, jonka jälkeen PEPO kaatui 4-1 ja KTP 3-1 -numeroin. Klubi 04:stä siirtynyt Tuukka Kurki on ollut talvella kovassa vireessä, iskien kolmessa ottelussa yhtä monta osumaa.

Hongalta perjantain ottelusta ovat sivussa ainakin Jatuli Laevuo, Ahmed El-Amrani, Youness Rahimi, Duarte Tammilehto sekä Lucas Kaufmann.

HIFK – FC Honka perjantaina 16.2. kello 19.00 Talin Hallissa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia