AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2018

Korkeakunnas ripitti: ”Suoritustasomme laski johtomaalin myötä”

Korkeakunnas ripitti: ”Suoritustasomme laski johtomaalin myötä”

"Toke" ei säästellyt kommenteissaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti voitti lauantaipäivän maalijuhlissa JJK:n 4-2. Kuhnurit jatkaa Suomen Cupia viikonpäästä Ilvestä vastaan.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas ei ollut tyytyväinen omiensa esitykseen lauantaina. Voitto lämmitti, mutta luotsi löysi pelistä paljon parannettavaa. Korkeakunnas antoi kuitenkin kiitosta nuorille pelaajilleen, jotka toivat vaihdosta vauhtia peliin.

- Voitto on tietysti voitto. Pelimme oli niin rauhallista, hidasta ja hiljaista, että hallissa olisi kuullut kivenkin tiputtamisen. Vaihtomiehet sentään toivat peliimme liikettä, ja Stênion ja Oskari Kekkosen pelaaminen oli tyydyttävää, "Toke" ruoti.

- Jatkoimme samaa trendiä kuin Talissa. Pelistämme paistoi hälläväliä-asenne ja tekemisemme oli heppoista. Nämä ovat tosipelejä, joten pelaajien pitäisi olla tosissaan. Emme vaatineet tarpeeksi itseltämme, emmekä tee oikeita ja sovittuja asioita kentällä. Prässäämisessä onnistuimme ajoittain sovituissa asioissa, mutta pelinavaamisessa emme. Meidän suoritustasomme laski johtomaalin myötä.

Vain ryhmän nuorimmaiset saivat kiitettävää palautetta.

- Nuoret pelaajamme antoivat hyvät näytöt ja Sadat ja Kult pääsivät maalitilastoihin. Kult on ollut harjoituksissa koko talven ajan paras maalintekijämme. Hän on aina siellä, missä maalintekijän pitääkin olla ja on iloinen asia, että hän sai ensimmäisen maalinsa kotikylän seurassaan.

Maalintekijä Kult oli iloinen ensimmäisestä maalistaan virallisessa ottelussa FC Lahden paidassa. Nuorukainen antoi kiitosta myös maalin alustaneelle Fareed Sadatille. Kult myös kiitti päävalmentaja Korkeakunnasta luottamuksesta.

- Korkeakunnas sanoi kentälle mennessäni, että minun pitää tehdä paljon töitä. Olen kiitollinen luottamuksesta, jonka sain. Maalia en unohda. Sadat haastoi hyvin ja ampui ja laitoin riparin sisään. Se oli sellainen hyökkääjän maali. Harmittaa, etten kerennyt tuulettaa, kun ottelu loppui maaliin, Kult kommentoi.

Seuraavaksi FC Lahti matkustaa Tampereelle lauantaina 17.2., jossa vastaan asettuu lohkoa puhtaalla pelillä johtava Ilves.

Lisää uutisia