FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.06 // 9.2.2018

SJK:n Tikkanen: "Hyvältä on tuntunut topparin paikalla"

SJK:n Tikkanen: "Hyvältä on tuntunut topparin paikalla"

Lauantaina Suomen Cupin lohkovaiheen otteluitaan jatkava SJK on tehnyt talven neljässä ottelussa harjoituspelit mukaan lukien yhteensä 11 maalia ja päästänyt vain kaksi.

Puolustuspelaaminen on ollut vahvaa koko joukkueelta, vaikka erityisesti juuri puolustuksesta on moni mies puuttunut pienten loukkaantumisten vuoksi.

Tämä on avannut näyttömahdollisuuksia ja tilaisuuden on käyttänyt hyväkseen vasta 18-vuotias Ville Tikkanen, joka on pelannut kaikki talven neljä ottelua keskuspuolustajana. Joulukuussa 2016 SJK-paitaan siirtyneen Tikkasen esitykset ovat olleet hyviä ja nuorimies onkin kovaa vauhtia pelaamassa itseään SJK:n vakiokokoonpanoon.

- Hyvältä on tuntunut topparin paikallakin pelaaminen. Olen saanut enemmän roolia ja hyvin on mennyt. Olen mä jonkin verran pelannut aiemminkin topparina, mutta enemmän keskikentällä. Kyllä tämä voisi silti olla tulevaisuudessa mun paikka, toteaa Tikkanen, joka on nähty useammalla pelipaikalla aiempina vuosina.

- Meillä on nyt hyvä joukkuehenki ja pelit on mennyt loistavasti. Joukkue näyttää hyvältä. Meidän pitää valmistautua lauantain peliin samalla tavalla kuin näihin aiempiinkin, eikä saa olla yhtään ylimielisenä. Hoidetaan oma hommamme, pidetään oma pää puhtaana ja tehdään hienoja maaleja, kuvailee Tikkanen SJK:n verkkosivuilla.

SJK kohtaa TPV:n Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa lauantaina 10.2. Ottelu alkaa Wallsport Areenassa kello 15.30 ja sitä voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelun kautta.

Lisää uutisia