AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 31.1.2018

PS Kemi vahvistuu taitavalla keskikenttäpelaajalla

PS Kemi vahvistuu taitavalla keskikenttäpelaajalla

PS Kemi vahvistaa rivejään hollantilaisella keskikenttäpelaaja Adriaan Kruisheerilla. Miehen sopimus on kaksivuotinen ja se sisältää koeajan.

Vasta 20-vuotias Adriaan Kruisheer edusti aiemmin Almere Cityn U21-joukkuetta Hollannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, jonka riveissä pelasi syyskaudella 17 ottelussa tehden kolme maalia. Kruisheer toimi myös joukkueensa kapteenina ja kipparoikin Jong Almere Cityn talvitauolle sarjajohdossa. Nuorukainen vakuutti PS Kemin valmennuksen testijaksollaan viime viikolla.

Kotimaassaan hollantilainen on pelannut myös keskikentän pohjapelaajana, mutta Kuninkaisiin Kruisheerille kaavaillaan roolia hyökkäävänä keskikenttäpelaajana.

- Adriaan on hyvin kentän näkevä, pallon kanssa taitava pelaaja. Hän osaa sijoittua kentällä hyvin, PS Kemin valmentaja Jari Åhman kehui.

PS Kemi pelaa seuraavan ottelunsa kotona Junkohallissa, vaikkakin kyseessä on RoPS:n kotiottelu. Lippuja Suomen Cupin kamppailuun saa Kemissä ennakkoon PS Kemin toimistolta hintaan 10 euroa. Ottelu alkaa perjantaina 2.2. kello 18.30.

Lisää uutisia