FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.02 // 11.1.2018

SJK:n valmennus innoissaan maalivahtisopimuksista

SJK:n valmennus innoissaan maalivahtisopimuksista

SJK julkaisi keskiviikkona kahden maalivahdin, Jesse Östin ja Teppo Marttisen sopimukset.

SJK:n valmennusjohto on tyytyväinen, että joukkueen kasaaminen on näin hyvässä vaiheessa jo tässä vaiheessa talvea.

- Maalivahtiosasto on nyt erinomaisessa kunnossa. Olen erittäin tyytyväinen, että saatiin sekä Teppo että Jesse täydentämään se erinomaiseen kuntoon, iloitsee SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen seinäjokelaisten verkkosivuilla.

SJK:lla on ennestään sopimukset Viron maajoukkuemaalivahti Mihkel Aksalun ja nuoren Paavo Valakarin kanssa.

- Täytyy muistaa, että meillä on myös akatemiajoukkue Kakkosessa ja näillä neljällä maalivahdilla täytyy hoitaa molemmat joukkueet. Ei maalivahdit ole kenttäpelaajiin nähden yhtään erilaisessa asemassa, vaan kilpailu on kovaa ja tiukkaa, ja niin se pitää tässä seurassa ollakin, muistuttaa Kautonen.

Samoilla linjoilla on maalivahtivalmentaja Luis Fernando da Silva.

- Meillä on nyt neljä maalivahtia kahteen joukkueeseen, neljä hyvää maalivahtia. Totta kai kilpailu tulee olemaan kova, kun neljä huippumaalivahtia kilpailee edustuksen ja akatemian paikoista. Suunnitelma on kuitenkin että kaikki saa peliaikaa ja kaikilla on mahdollisuudet näyttää, kertoo SJK:n maalivahtivalmentaja Luis Fernando suojateistaan.

- Tässä on nyt koossa hyvä ryhmä. Kaksi kokeneempaa maalivahtia ja vaikka Teppokin on vasta 20-vuotias, on hänkin jo pelannut Veikkausliigaa. Paavo ei ole vielä pelannut niin paljoa Veikkausliigaa, mutta hän on myös vasta 20-vuotias ja lupaava hyvä maalivahti, jatkaa Luis Fernando lopuksi.

Lisää uutisia