AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.51 // 21.12.2017

Timo Tahvanainen siirtyy Jippoon pelaajaksi ja toiminnanjohtajaksi

Timo Tahvanainen siirtyy Jippoon pelaajaksi ja toiminnanjohtajaksi

Timo Tahvanainen palaa Pohjois-Karjalaan. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n runkopelaajiin viime vuodet kuulunut Timo Tahvanainen siirtyy Kakkosessa pelaavan Jipon palkkalistoille.

Tahvanainen jatkaa Jipossa pelaajauraansa ja toimii vuoden alusta myös seuran toiminnanjohtajaksi. Outokummusta kotoisin oleva ja Jipossa Ykköstä kaudet 2007-2010 pelannut Tahvanainen on tehnyt 1+1 -vuotisen sopimuksen Jipon kanssa.

– Veikkausliigavuosista on tarttunut tietysti paljon tietotaitoa ja osaamista, jota haluan lähteä vielä kehittämään tulevina vuosina, sekä jakaa tietenkin myös omaa osaamistani muille Jipon pelaajille. Uskon, että tuon joukkueeseen kokemusta, taktista osaamista ja esimerkkiä ammattimaisesta harjoittelusta. Joukkueen tavoitteita ei ole vielä tässä vaiheessa asetettu, mutta itse lähden siitä että pelataan noususta. Myös henkilökohtaiset tavoitteet liittyvät nyt entistä enemmän joukkueen tavoitteisiin. Joukkue edellä mennään, miettii Tahvanainen tulevaa kautta Jipon sivuilla.

– Toiminnanjohtajan työ tuo uuden haasteen alalla, jota olen opiskellut jalkapallourani aikana. Seuran kehittäminen ja kasvattaminen vaatii paljon työtä, ja etenkin paljon yhteistyötä eri sidosryhmien välillä. Isot ja uudet haasteet ovat kuitenkin juuri yksi syy, miksi halusin tulla takaisin Jippoon. Hieno fiilis yhdistää kaksi omaa intohimoa: jalkapallo ja seuratyö, ja vielä itselle erityisen rakkaassa seurassa Jipossa, Tahvanainen huomauttaa.

Lisää uutisia