AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 18.12.2017

FC Lahti pelasi sisäisen harjoitusottelun

FC Lahti pelasi sisäisen harjoitusottelun

FC Lahti päätti harjoitusviikkonsa sisäisellä ottelulla. Joukkueissa pelasi FC Lahden nuoria sopimuspelaajia, FC Lahden A-junioreita sekä testimiehiä etenkin yhteistyöseuroista.

Itse ottelu päättyi 2-2-tasatulokseen. Maalintekijöiksi merkattiin Tomi Kult, Irfan Sadik, Herkko Kuosa ja Lassi Kovalainen. FC Lahden sopimuspelaajista minuutteja saivat Sadikin ja Kultin lisäksi Santeri Hostikka, Paavo Voutilainen, Oskari Kekkonen, Eemeli Virta, Santeri Pakkanen ja Joona Tiainen.

FC Lahden valmennustiimiin liittynyt Sami Ristilä oli tyytyväinen viikon antiin. Harjoituksissa nähtiin paljon energiaa. Samalla valmennusjohto pääsi tutustumaan yhteistyöseurojen pelaajiin. Ristilä itse pääsi lisäksi tutustumaan FC Lahden tiloihin ja toimintatapoihin.

- Treeniviikolla oli paljon energiaa. Pääsimme näkemään pelaajia ja tutustumaan heihin. Muutamia mielenkiintoisia nimiä jäi mieleen. Kaiken kaikkiaan viikko oli täynnä hyvää tekemistä, Ristilä toteaa FC Lahden verkkosivuilla.

FC Lahden pelaajat jäävät nyt tammikuun alkuun asti kestävälle joululomalle, mutta toimisto on vielä auki seuraavan viikon.

Lisää uutisia