AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 19.12.2017

Harjoittelu maistui FC Lahden nuorille lupauksille

Harjoittelu maistui FC Lahden nuorille lupauksille

Oskari Kekkonen on yksi FC Lahden nuorista lupauksista. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti päätti harjoitusviikkonsa sisäisellä ottelulla, joka päättyi tasatulokseen 2-2.

FC Lahden lupaava keskikenttämies Oskari Kekkonen pelasi noin 45 minuuttia valkoisissa pelanneen joukkueen riveissä. Hän oli tyytyväinen päästessään takaisin tositoimiin. Nuorukaisen ensi kesän tavoitteena on saada peliaikaa.

- Hyvältähän se harjoittelu ja pelaaminen tuntuu pitkästä aikaa, kun olemme huilanneet jo tovin. Nyt on taas pienen tauon aika. Menen jouluksi Kotkaan ja tammikuussa alkaa työnteko. Haluan pelata ensi kaudella, joten töitä pitää tehdä sen eteen, Kekkonen kertoo FC Lahden sivuilla.

FC Lahden tuore sopimuspelaaja Eemeli Virta pelasi puolestaan mustiin verhoutuneessa joukkueessa, joka koostui enimmäkseen A-junioreista. Virta oli tyytyväinen harjoitusviikkoon ja siihen, miten hänet on otettu FC Lahdessa vastaan.

- Harjoitusviikko oli hyvä. Pääsin tutustumaan pelaajiin, jotka ottivat minut hienosti vastaan. Itse ottelu oli mielestäni hyvätempoinen. Oli myös hienoa huomata, että pystyimme laittamaan kampoihin toiselle joukkueelle, jossa pelasi enemmän sopimuspelaajia ja nuoria yhteistyöseuroista, Virta analysoi.

FC Lahden pelaajat jäivät ottelun myötä tammikuun alkuun asti kestävälle joululomalle.

Lisää uutisia