AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 24.11.2017

Karjalaisella vahva avaus KuPS:ssa

Karjalaisella vahva avaus KuPS:ssa

"Honsu" oli tyytyväinen näkemäänsä. (Kuva: Juha Tamminen)

Jyväskylän Vehkahallissa pelattu Vaasan Palloseuran ja Kuopion Palloseuran harjoitusottelu päättyi kuopiolaisten 0-2-voittoon.

Keltamustaan siirtynyt hyökkääjä Rasmus Karjalainen pelasi erinomaisen debyyttiottelunsa KuPS-joukkueen riveissä onnistuen maalinteossa kahdesti.

- Rasmus teki ensin pilkulta 0-1 kun Urho Nissilä oli kaadettu alueella. Toisessa maalissa puolustaja Fugo Segawaa rikottiin ja pallo vietiin jälleen pilkulle, pilkku epäonnistui ja Rasmus pisti paluupallon sisään. Rasmus oli pirteä koko 90 minuutin ajan ja paransi koko ajan. Hyvä KuPS-debyytti, päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsi.

Kuopiolaisten nuorekas ja kokeilupitoinen miehistö pelasi Vehkahallissa hyvin ottein.

- Kaikki pelaajat esiintyivät edukseen. Hiltusen veljekset Jere ja Joona pelasivat toisella jaksolla tosi vahvasti. Toppari Drew Beckie oli kokoonpanon kokenein pelaaja ja se myös näkyi tekemisessä: hän johti joukkuetta ja oli itsevarma esitys, valmentaja kiitteli.

- Pirteä esitys meiltä. Alku oli vähän tahmea, pelin edetessä me otimme hyvin otetta. Saimme pelaajista hyvää informaatiota. Lopussa meillä oli seitsemän A-juniori-ikäistä pelaajaa kentällä. Ottelu täytti tehtävänsä ja me saimme pelistä sen mitä halusimmekin: hyvää pelaajainformaatiota ja nuoret pääsivät pelaamaan. Tämä oli hyvä lopetus tälle vuodelle ja sieltä on hyviä nuoria tulossa.

KuPS: Miika Töyräs, Leo Goglichidze, Johannes Kytilä (46 min Mikko Pitkänen), Drew Beckie, Fugo Segawa (60 min Nuutti Tykkyläinen), Teemu Jäntti (60 min Antti-Ville Räisänen), Ilmari Niskanen, Joni Mäkelä (46 min Jere Hiltunen), Urho Nissilä (46 min Joona Hiltunen), Rasmus Karjalainen, Juvenal Junior Agnero (46 min Eetu Pellikka)

Lisää uutisia