AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.44 // 3.11.2017

Kalle Taimi ja FC Lahti jatkosopimukseen

Kalle Taimi ja FC Lahti jatkosopimukseen

Kalle Taimi on jatkossakin FC Lahden mies. (Kuva: Juha Tamminen)

Puolustaja Kalle Taimi ja FC Lahti ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Pitkänhuiskea, 192 senttiä pitkä puolustaja pelasi päättyneellä kaudella 22 liigaottelua tehden yhden maalin. Lisäksi Taimi pelasi Suomen Cupissa kaksi ottelua. 25-vuotias Kaarinan Nappuloiden kasvatti hääri kentällä niin topparina kuin laitapuolustajana.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas on mielissään pelaajansa jatkosta. Hänen mukaansa 41 liigaottelua pelannut Taimi löi itsensä läpi viime kaudella Veikkausliigan eliittiin laitapuolustajana.

Korkeakunnas kaavailee määrätietoisesta pelaajastaan ensi kaudeksi joukkueen johtavaa pelaajaa.

- Vaikka Kalle pystyykin pelaamaan useaa pelipaikkaa, löi hän itsensä laitapakkina Veikkausliigan eliittiin. Hän on määrätietoinen ja kehityshaluinen pelaaja, joka on myös fyysinen pelote vastustajalle. Kaiken muun lisäksi Kalle on pukukopissa positiivinen kaveri, jolla on edellytykset mennä urallaan pitkälle. Odotamme, että hän on ensi vuonna joukkueen johtavia pelaajia, Korkeakunnas analysoi puolustajaansa FC Lahden sivuilla.

Lisää uutisia