FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.11 // 14.3.2018

Kalle Taimi kutsusta Huuhkajiin: ”Urani suurin saavutus”

Kalle Taimi kutsusta Huuhkajiin: ”Urani suurin saavutus”

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden puolustaja Kalle Taimi on valittu Markku Kanervan A-maajoukkueen mukaan Turkin Belekiin, jossa Suomi kohtaa Makedonian ja Maltan.

Huuhkajat valmistautuu otteluillaan syksyllä alkavaan Nations Leagueen. Makedonia-ottelu pelataan 23.3. ja Maltan Suomi kohtaa 26.3.

Toista kertaa maajoukkueeseen valittu Kalle Taimi oli yllättynyt kutsusta. Hänen mukaansa myös Espanjan leiri on sujunut hyvin, vaikka leiri on sisältänyt kovaa harjoittelua.

- Hyvältähän se kutsu tietenkin tuntuu, Belekin maajoukkueleiri on minulle hyvä näytönpaikka. Pääsen antamaan näyttöjä kovassa seurassa ja maajoukkue saa myös hyvää valmistautumista syksyn Nations Leagueta varten. Henkilökohtaisesti olisi mukavaa, jos saisin tehtyä myös uran ensimmäisen maaottelumaalin. Tämä on minulle tähän mennessä urani suurin saavutus. Toivottavasti en kuitenkaan vielä ole urani huipulla, Taimi naurahti.

FC Lahden pelaajista Joona Tiainen ja Eemeli Virta valittiin U18-maajoukkueeseen, Paavo Voutilainen, Irfan Sadik ja Teemu Jäntti U19-maajoukkueeseen ja Santeri Hostikka U21-maajoukkueeseen. Lisäksi Artjom Dmitrijev ja Henri Anier saivat kutsun Viron A-maajoukkueeseen.

Lisää uutisia