AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 27.10.2017

Page: "SJK on hieno seura ja on kunnia olla osa sitä"

Page: "SJK on hieno seura ja on kunnia olla osa sitä"

Brian Page on kantanut vastuuta SJK:sta loppukauden. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pelaa lauantaina kauden päätöskierroksella viimeisen ottelunsa Brian Pagen toimiessa päävalmentajana.

Page luotsaa viimeistä kertaa vastuuvalmentajana SJK:ta. Ensi kauden päävalmentajana aloittaa Tommi Kautonen ja tällä tietoa Page jatkaa osana hänen valmennustiimiään sekä valmentajana Akatemian puolella. Page johti jo aiemmin tällä kaudella SJK Akatemian sarjanousuun Kakkoseen. Edustuksen valmennustehtävät hän otti yhdessä Toni Lehtisen kanssa syyskuussa.

- On ollut minulle todella suuri kunnia johtaa tämän seuran lippulaivaa tämän loppukauden ajan. Se on ollut haastavaa, mutta olen silti nauttinut siitä haasteesta, minkä se toi. Olen pettynyt, että emme onnistuneet saamaan tarvittavia pisteitä päästäksemme Eurooppaan, vaikka mielestäni tämä ryhmä oli siihen tarpeeksi kova.

- Pettymyksestä huolimatta olemme tehneet kaikkemme, että henki pysyi hyvänä ja se pysyy sellaisena kauden loppuun saakka. Itselleni tämä kokemus oli opettava ja uskon nyt olevani parempi valmentaja kuin olin aiemmin tämän kokemuksen myötä, kertoo Page.

Page painottaa olevansa kiitollinen syksyn rupeamasta ja antaa varauksettoman tukensa samalla tulevaisuudelle.

- Kiitän puheenjohtaja Raimo Sarajärveä ja muuta hallitusta tästä mahdollisuudesta, minkä sain. Nyt on Tommi Kautosen aika ottaa ohjat ja toivottavasti hän johtaa meidät seurana takaisin huipulle, missä olemme olleet aiemmat vuodet. Tämä on hieno seura ja itselleni on suuri kunnia olla osa sitä, Page sanoo.


SJK - FC Inter OmaSp Stadionilla lauantaina 28.10. kello 14. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia