FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.41 // 10.10.2017

Kanerva ylpeä Huuhkajistaan

Kanerva ylpeä Huuhkajistaan

MM-karsintojen loppu oli Huuhkajilta mainio. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantainen 2-2-tulos Turkkia vastaan päätti Huuhkajien MM-karsinnat.

MM-karsinnat päättyivät Suomen osalta tuloksellisesti varsin mainiosti. Viimeisistä neljästä pelistä tuli kaksi voittoa Islannin ja Kosovon kustannuksella ja tasapelit Kroatiaa ja nyt Turkkia vastaan.

- Kahdeksan pistettä neljästä pelistä, se ei ole mielestäni huono saldo. Ja toki jos ajatellaan tämän vuoden karsintapelejä, niin koko karsinnassa kahdeksan debytanttia, minun aikanani seitsemän debytanttia. Eli kyllä tässä pelaajat ovat saaneet vähän näyttöpaikkaakin, päävalmentaja Markku Kanerva sanoi.

- Totta kai jatkossa, kun pelataan maaotteluita ennen seuraavaa karsintaa, Kansojen liigaa, niin siellä tulee varmaan enemmän peliaikaa ja näyttösaumaa.

Kanerva korosti, että kannattaa katsoa myös tulosten taakse ja sieltä löytyy hyviä asioita myös jatkoa ajatellen.

- Kokonaisuutena olen äärimmäisen ylpeä tästä joukkueesta. Kuitenkin viime kesän EM-kisajoukkueet (Kroatia ja Islanti) ja Turkki osoitti tasonsa myös tänään. Pystyimme napsimaan pisteitä ja jopa voittoja näiltä joukkueilta, siihen olen erittäin tyytyväinen. Kyllä tuo henkinen puoli ja voitontahto, loppuun asti pelaaminen on se hyvä kivijalka, johon meidän kannattaa jatkossakin rakentaa.

Lisää uutisia