AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 3.10.2017

​HJK:n Pirinen nauttii olla taas Huuhkajien matkassa

​HJK:n Pirinen nauttii olla taas Huuhkajien matkassa

HJK:n Juha Pirinen on Huuhkajien matkassa maaottelutauolla. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n vasemman laidan pelaaja Juha Pirinen on jälleen Suomen A-maajoukkueen mukana.

Täksi kaudeksi HJK:hon RoPS:sta siirtynyt Pirinen, 25, on mielissään tultuaan jälleen valituksi päävalmentaja Markku Kanervan ryhmään.

- Oikein hyvillä mielillä. Tosiaan tupla(mestaruus) tuli HJK:ssa. Kiva tulla takaisin tänne maajoukkueeseen kuukauden tauon jälkeen. Toivottavasti taas voittoputki jatkuu, HJK:n kanssa sekä Suomen mestaruuden varmistanut ja vain muutama päivä aiemmin Suomen cupin finaalin voittanut Pirinen sanoi.

A-maajoukkue kohtaa seuraavissa MM-karsintaotteluissa Kroatian (vieraissa 6.10.) ja Turkin (Turussa 9.10.). Huuhkajat pääsee Kroatia-peliin kahden ottelun voittoputkessa, kun Islanti ja sen jälkeen Kosovo kaatuivat molemmat 1-0 viime maaottelutauolla.

- Tietenkin joukkuepelaaminen on onnistunut. Olemme joukkueena puolustaneet erittäin tiiviisti. Islantia vastaa minusta tuntui, että käytettiin samaa lääkettä kuin islanti on käyttänyt näissä karsinnoissa aiemmin - ja miksei (EM-)kisoissakin. Tosi hyvin puolustimme ja iskimme vastahyökkäyksistä. Saimme muutaman hyvän tilanteen, mutta ei tehty kuin yksi. Mutta se riittää voittoon.

- Kosovoa vastaan meillä oli ehkä vähän hitaampia hyökkäyksiä ja pidettiin enemmän palloa. Dominoitiin ja tiesimme, että Kosovo oli aika väsynyt muutenkin, koska episoidi tapahtui Kroatiassa silloin, että he joutuivat pelaamaan sunnuntaina. Teimme sen yhden tarvittavan maalin ja voitot vain lasketaan. Tuloksellisesti ihan ehjä ottelu, ensisijaisesti puolustuksen vasemmalla laidalla luutiva Pirinen analysoi.


SJK-HJK torstaina 12.10. kello 20.00 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Huuhkaja-tv
Lisää uutisia