AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2017

VPS-luotsi Vuorinen HIFK:sta: "Heillä on myös paljon pelattavaa"

VPS-luotsi Vuorinen HIFK:sta: "Heillä on myös paljon pelattavaa"

Petri Vuorisen VPS on pelannut pitkään ilman voittoja. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura kohtaa perjantai-iltana kotikentällään Helsingin IFK:n. Ottelu alkaa kello 18.30.

Sarjapaikastaan taisteleva HIFK kaatui VPS:n toimesta viime vuonna kolmeen otteeseen, mutta tänä vuonna punapaidat ovat olleet Raidalle vaikea vastustaja. Elisa Stadionilla VPS jäi tasapeliin ja vieraissa HIFK punnersi 2-1 -voiton.

VPS on pelannut Veikkausliigassa pitkään ilman voittoja. Treeneissä on vaikeasta tilanteesta huolimatta säilynyt hyvä tekemisen meininki.

– Ei treeneissä mietitä sarjataulukkoa, vaan sitä, miten olen tässä tilanteessa parhaimmillani. Mielestäni meillä on ollut hyvä fokus oikeissa asioissa harjoituksissa ja treenit ovat näyttäneet ihan hyvältä viime aikoina, VPS-valmentaja Petri Vuorinen uskoo seuransa verkkosivuilla.

Vastustaja HIFK:n vaarallisuutta ei Vuorisen mukaan voi väheksyä. Maalintekovoimaa joukkueesta löytyy, eli puolustuspelin pitää olla uomissaan.

– Heillä on kokenut joukkue ja hyviä viimeistelijöitä. Tässä sarjassa ei ole yhtään varmaa peliä. Heillä on myös paljon pelattavaa. Se vaikuttaa varmasti ottelun kuvaan, ja hyvä niin, Vuorinen painottaa.

VPS-HIFK perjantaina 29.9. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia