AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2017

Jani Honkavaara KuPS-voiton jälkeen: "Peli oli meille kohtalaisen hankala"

Jani Honkavaara KuPS-voiton jälkeen: "Peli oli meille kohtalaisen hankala"

Ruben Gabriel teki kaksi maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkoi syksyn jännittävää mitalijahtiaan väkevällä tavalla perjantai-iltana Turussa. FC Inter kukistui 29:nnen sarjakierroksen vierasottelussa maalein 1-2 (1-1). KuPS:n molemmat maalit viimeisteli Ruben Gabriel.

Myös maalivahti Otso Virtanen lukeutui joukkueen keskeisiin onnistujiin Turussa.

- Otso teki pelissä muutamia kriittisiä torjuntoja ja otti kaksi unelmakoppia kiinni. Gabrielin maalit olivat kova näyte puolustavalta keskikenttäpelaajalta, hänellä on kasassa jo seitsemän liigamaalia mikä on hyökkääjällekin kova lukema, valmentaja Jani Honkavaara kiittele ottelun avainpelaajia KuPS:n sivuilla.

- Peli oli meille kohtalaisen hankala. Me pelasimme ihan hyvin, ensimmäisellä puoliajalla me menetimme jonkin verran palloja ja se tuotti meille ongelmia. Otso Virtanen piti meitä pelissä mukana ja antoi meille mahdollisuuden voittaa tämä peli. Oma mahdollisuus luotiin ja me jaksettiin jauhaa, kova fyysinen kunto kantoi jälleen loppuun asti, päävalmentaja iloitsee.

Honkavaara oli tyytyväinen KuPS-joukkueen pelilliseen ilmeeseen.

- Pelisuunnitelmaa toteutettiin hyvin ja me olimme maltillisia. Muutama pieni lapsus pelissä tuli, hyvin niistäkin selvittiin. Tämä oli meidän paras luonnonnurmipelimme tällä pelikaudella. Uskomaton joukkue, käsittämätöntä venymiskykyä. Omassa pelissä onnistuttiin ja erikoistilanteista ratkaistiin. Pelaajat laittavat itsensä likoon hienolla tavalla. Hyvä tulos tästä saavutettiin ja nyt on mukava lähteä maajoukkuetauolle, Honkavaara toteaa.

KuPS-RoPS torstaina 12.10. kello 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia