AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 29.9.2017

Antti Muurinen: "Me tarvitsimme tätä kuitenkin vähän enemmän"

Antti Muurinen: "Me tarvitsimme tätä kuitenkin vähän enemmän"

Antti Muurinen sai ilonaiheita Vaasasta. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK paranteli perjantaina asemiaan Veikkausliigan häntäpäässä voittamalla VPS:n 2-1. Jumbojoukkue JJK jäi nyt kuuden pisteen päähän.

– Ehkä toisella jaksolla näkyi, että me tarvitsimme tätä kuitenkin vähän enemmän. Ensimmäisellä jaksolla oli tarkoituskin ottaa vähän varovaisemmin, siinä sattui vain se epäkohta, että VPS teki maalin ja homma vaikeutui. Toisella jaksolla oli tarkoituskin ottaa ylhäältä rohkeasti kiinni. Saimme kaksi nopeaa maalia ja se toi hyvän tuloksen. Taisteluilmeestä kiitokset joukkueelle. Faneille myös kiitos. Nämä olivat meille tärkeätäkin tärkeämmät pisteet, HIFK-luotsi Antti Muurinen kommentoi VPS:n sivuilla.

Kokenut HIFK-käskijä antoi samalla tunnustusta VPS:lle.

– Varmasti vaikuttaa, että Vepsulla on noin monta peliä ilman voittoa, mutta se on upea joukkue. Petri (Vuorinen) on tehnyt hyvää työtä. Heidän pelaavuutensa ja syöttötyöskentelynsä on todella vaikea ottaa pois. Se on sitten Petrin homma, että mikä on riski ja mikä ei. Se lienee seuraava aste siinä. Voitto ei ollut meille missään nimessä helppo. Tämä oli tosi vaikea ottelu, Muurinen huomauttaa.

HIFK-PS Kemi torstaina 12.10. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia