AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 26.9.2017

Inter-luotsi Piccareta oli tyytyväinen voittoon

Inter-luotsi Piccareta oli tyytyväinen voittoon

Fabrizio Piccareta sai juhlia voittoa. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter pääsi pitkästä aikaa voiton makuun, kun joukkue voitti maanantai-iltana vieraskentällä JJK:n 1-3(0-0). Interin maaleista ottelussa vastasivat Timo Furuholm ja Mika Ojala. Yksi maaleista merkittiin lopulta JJK:n oman pelaajan tekemäksi.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta oli tyytyväinen voittoon. Hänen mukaansa lähtökohdat peliin eivät olleet helpot ja se näkyi kentällä.

- Olen erittäin tyytyväinen voittoon. Ei ole helppo lähteä otteluun rökäletappion jälkeen. Pelaajien itseluottamus ei ollut tapissa ja se näkyi pallollisessa pelissä, myöntää Piccareta Interin sivuilla

Piccaretan mukaan Interin pelisuunnitelma toimi molemmilla jaksoilla ja se takasi lopulta voiton ottelusta.

- Ensimmäisellä jaksolla emme prässänneet ylhäältä Tämä toimi ihan hyvin, vaikka he saivatkin muutaman paikan. Me emme vastaavasti pystyneet uhkaamana heidän maalian oikeastaan kertaakaan ensimmäisellä jaksolla. Toisella jaksolla nostimme prässiä, koska se on meille ehkä kuitenkin paras tapa pelata. Vaikka tuo tapa jättää monesti vastustajille saumaa hyökätä, niin takasi se meille lopulta voiton ottelusta, toteaa Piccareta.

Interin ottelut Veikkausliigassa jatkuvat jo tulevana perjantaina, jolloin Veritas Stadionilla saapuu vieraaksi KuPS.

FC Inter-KuPS perjantaina 29.9. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia