vko.39 // 25.9.2017

Timo Furuholm siivitti Interin voittoon (JJK-FC Inter 1-3)

FC Interin Timo Furuholm iski kaksi maalia ja Mika Ojala yhden, kun turkulaisjoukkue voitti maanantain ainoassa Veikkausliigan ottelussa JJK:n vieraskentällä 3-1 (0-0). JJK:n lohdutusosuman viimeisteli Samu Suoraniemi.

JJK hallitsi avausjaksoa ja sai luotua useampiakin hyviä paikkoja. Henrik Moisander vieraiden maalilla piti kuitenkin pintansa ja taukoa vietettiin 0-0-lukemissa.

Toisella puoliajalla vierasjoukkue tuli paremmin peliin mukaan ja karkasi tunnin pelin jälkeen kymmenen minuutin aikana 0-2-johtoon. Vartti ennen loppua Ojala viimeisteli vielä FC Interin kolmannen maalin eikä JJK päässyt loppuhetkien painostuksestaan huolimatta vaihtomies Suoraniemen maalia lähemmäs pisteitä.

JJK:n ottelut jatkuvat lauantaina RoPS:n vieraana. Inter puolestaan kohtaa kotonaan KuPS:n jo perjantaina.

RoPS-JJK lauantaina 30.9 kello 17 Rovaniemen keskuskentällä ja FC Inter-KuPS perjantaina 29.9. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.