AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2017

Honkavaara: ”Meidän otettava isännän otteet kotona”

Honkavaara: ”Meidän otettava isännän otteet kotona”

Kuva: Juha Tamminen

KuPS isännöi HIFK:ta sunnuntaina Savon Sanomat Areenalla. Päävalmentaja Jani Honkavaara korostaa asenteen merkitystä taistossa tärkeistä pisteistä.

Vahvassa fyysisessä kunnossa oleva KuPS on Veikkausliigan kuntopuntarissa toisena. Loistavasta venymiskyvystä saatiin viime viikolla erinomainen näyte joukkueen noustua Vaasassa 0-1-tappioasemasta 3-1-vierasvoittoon. Voitto ratkaistiin viimeisen 15-minuuttisen aikana.

- Voittaminen edellyttää meiltä samaa kuin kauden aiemmissakin peleissä. Meidän on oltava kärsivällisiä siihen, että saamme tuloksen. HIFK on pelannut tiukkoja pelejä ja he antoivat tasavertaisen vastuksen HJK:lle derbyssä. Meidän pitää olla huolellisia omassa pelissämme, mitään ylimääräistä ei anneta vastustajalle. Me olemme onnistuneet hyvin tällä kaudella HIFK:ta vastaan ja meidän on otettava isännän otteet kotona, päävalmentaja Jani Honkavaara linjaa.


KuPS-HIFK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 24.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia