AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 23.9.2017

Ennakko: KuPS-HIFK

Ennakko: KuPS-HIFK

Kuopion Palloseuran jännityksentäyteinen mitalitaistelu jatkuu sunnuntai-iltana Savon Sanomat Areenalla. Kovassa syyskunnossa oleva KuPS kohtaa HIFK:n, joka taistelee lujasti omasta sarjapaikastaan.

Sunnuntaina on jälleen edessä tärkeä Veikkausliigapeli, jossa taistellaan molemmin puolin isoista ja merkittävistä sarjapisteistä. Vahvassa fyysisessä kunnossa oleva KuPS on Veikkausliigan kuntopuntarissa nyt kakkosena. Loistavasta venymiskyvystä saatiin viime viikolla jälleen erinomainen näyte joukkueen noustua Vaasassa 0-1-tappioasemasta 3-1-vierasvoittoon. Voitto ratkaistiin jälleen kerran viimeisen 15-minuuttisen aikana.

Kuopiolaiset ovat saaneet valmistautua rauhassa HIFK-peliin tiukan ottelusuman päätyttyä. Pelikiellossa ei ole tällä hetkellä ketään ja vain puolustaja Sebastian Sorsa on sivussa sunnuntaisesta ottelusta.

- Me olemme saaneet treenata nyt kokonaisen viikko. Uskon, että se näkyy kentällä pelaajien otteissa positiivisella tavalla. Pelaamiseen ja treenaamiseen ei tehdä enää mitään isoja muutoksia sarjakauden tässä vaiheessa. Tiukka kolmen pelin rutistus on ohi ja nyt me olemme ehtineet treenata ja myös levätä, mikä on tärkeää, päävalmentaja Jani Honkavaara korostaa.

HIFK taistelee sarjan hännillä paikastaan Veikkausliigassa. Lähtökohdat ennakoivatlin erittäin tiukkaa ottelua sunnuntai-illalle.

- Tuleeko HIFK tänne puolustusvoittoisella taktiikalla, se jää nähtäväksi. Jokainen loppukauden ottelu on HIFK:lle kuuden pisteen peli ja se varmasti näkyy pelissä. Molemmilla joukkueilla on erilaiset paineet ja sen ansiosta tulee hyvä peli, "Honsu" ennakoi.


KuPS-HIFK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 24.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia