AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 15.9.2017

Pasoja: "En koe että paineet olisivat meillä"

Pasoja: "En koe että paineet olisivat meillä"

"Paso" sysää paineet vastustajalle. (Kuva: Juha Tamminen)

JJK matkaa perjantaina huipputärkeään kamppailuun HIFK:n vieraaksi allaan maukas vierasvoitto PS Kemistä.

HIFK isännöi Kettupaitoja Telia 5G Areenalla näillä näkymin poutaisessa syysillassa – olosuhteet lienevät siis varsin erilaiset kuin Kemissä.

- Nyt palataan pelillisesti takaisin vanhaan ja tuttuun, kun ollaan tasaisella tekonurmialustalla. Kemin ottelusta otetaan tiettyjä asioita mukaan ja viikon aikana treenikentällä on käyty läpi tiettyjä asioita HIFK:n pelaamisesta, joihin on valmistauduttu, JJK-luotsi Juha Pasoja sanoo.

HIFK puolestaan pelasi tiistaina Stadin derbyn, jossa lopputuloksena oli lopulta kirvelevä 1-2-tappio. Vaikka kokoonpanossa olikin kierrätystä, on nyt puolestaan HIFK:lla takanaan lyhyempi palautumisaika. Pasoja sysääkin paineet isännille, vaikka moni näkee niitä varmasti myös Kettupaitojen harteilla.

- En itse koe että paineet olisivat tässä meillä – toivon mukaan eivät koe pelaajatkaan. Monen mielestähän meidät oli tuomittu putoamaan jo ennen kauden alkua – eli siinä mielessähän meillä on enää vain voitettavaa, Pasoja lohkaisee.


HIFK-JJK perjantaina 15.9. kello 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia