AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 8.9.2017

Honkavaara: "Olen ylpeä joukkueesta"

Honkavaara: "Olen ylpeä joukkueesta"

Voitto maistui "Honsulle". (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS jatkaa tiukasti taistelua mitaleista kaadettuaan perjantaina SJK:n kotonaan maalein 2-1.

KuPS-joukkue näytti jälleen kerran omalle kotiyleisölleen vahvaa luonnetta nousemalla pelin loppuhetkillä voittajaksi. Päävalmentaja Jani Honkavaara antoi omilleen isoa kiitosta erityisesti toisen puolikkaan peliesityksen johdosta.

- Toisella jaksolla meidän pelisuunnitelmamme alkoi toimia paremmin ja me löydettiin hyvin Pete Pennasta, Joni Mäkelää ja Saku Savolaista. Tosi varma esitys, heikkoa lenkkiä ei oikein ollut. Maaleja olisimme voineet tehdä enemmän. Paikkoja oli paljon ja ne luotiin hyvin, päävalmentaja totesi.

Kokonaisuutena Honkavaara oli esitykseen tyytyväinen.

- Olen ylpeä joukkueesta. Tämä on meille haastava viikko. Laitapeliä meidän pitää parantaa, se toimi tänään hyvin. Jotain pientä muutosta meillä tulee seuraavaan peliin.

- Tänään tarkoituksena oli tehdä aikaiset vaihdot jotta saataisiin tuoreita jalkoja kentälle ja levännyt kokoonpano kentälle maanantaina. Mutta mietitään näitä myöhemmin ja nautitaan voitosta nyt, päävalmentaja muistutti.


FC Lahti - KuPS maanantaina 11.9 kello 18.30 Lahden stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia