AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 7.9.2017

Piccareta: "Pelitapahtumiin nähden oikeutettu tulos"

Piccareta: "Pelitapahtumiin nähden oikeutettu tulos"

Fabrizio Piccaretan muutokset tauolla toimivat. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter nousi kahdesti takaa tasoihin torstaisessa kotiottelussaan Ilvestä vastaan ja kamppailu päättyi lopulta lukemiin 2-2.

Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta ei ollut täysin tyytyväinen siihen, mitä kentällä näki. Varsinkin ensimmäisen jakson pelaaminen sapetti italialaista.

- Aloitimme ihan hyvin, mutta heidän maalinsa jälkeen pelaaminen ei ollut sitä, mitä halusin sen olevan. Tarkoitus oli pitää palloa, mutta nyt pidimme sitä liian kaukana vastustajan maalista. Näin Ilves sai organisoida joukkueensa ihan rauhassa ja siitä he pääsivät hyviin vastahyökkäyksiin, joista yksi tuotti maalin, harmitteli Piccareta.

Toiselle jaksolle Inter muutti pelijärjestelmää ja pääsi mukaan peliin.

- Nostimme Garcian puhtaaksi kymppipaikan pelaajaksi, koska ensimmäisellä jaksolla siellä ei ollut ketään. Se toimikin paljon paremmin, näki Piccareta.

Loppujen lopuksi Piccareta oli tyytyväinen pisteeseen, vaikka hukattu rankkari harmittikin häntä.

- Pelitapahtumiin nähden tasapeli oli varmasti oikeutettu. Heillä oli omat paikkansa, kun taas me hukkasimme rankkarin, kiteytti Piccareta.


IFK Mariehamn - FC Inter tiistaina 12.9. kello 18:30 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia