AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 7.9.2017

Korkeakunnas: "Aikamoista ilotulitusta"

Korkeakunnas: "Aikamoista ilotulitusta"

Maalihanojen aukeaminen ilahdutti "Tokea". (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti löysi hiukan kadoksissa olleen maalijyvänsä ja haki torstaina 4-2-vierasvoiton JJK:sta.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas iloitsi luonnollisesti vierasvoitosta ja hyvästä hyökkäyspelistä, mutta myös parannettavaa jäi.

- Oli aikamoista ilotulitusta. Pitää olla iloinen aktiivisesta ja rohkeasta hyökkäyspelistämme, joka oli myös teemamme kahden maalittoman pelin jälkeen, "Toke" kertoi.

- Peli vei mennessään, pelikuri oli vähän löyhää ja JJK sai muutamia hässäköitä, mutta oli tuo aikamoista dominointia. Olimme rohkeita ja loimme paikkoja. Ajoittain puolustaminen oli hieman kevyttä ja siinä on parantamista seuraavaan peliin, Korkeakunnas jatkoi.

Voiton myötä FC Lahti tukevoitti asemaansa sarjataulukon toisella sijalla, kun samaan aikaan Ilves jäi Turussa FC Interin vieraana tasapeliin.

- Kolme pistettä tänään oli pääasia. Peli ei aina ollut hyvää tai kaunista, mutta saimme voiton ja maalihanat auki kahden pelin jälkeen, säesti Pyry Kärkkäinen päävalmentaja Korkeakunnasta.


FC Lahti – KuPS maanantaina 11.9. kello 18:30 Lahden Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia