AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 7.9.2017

Ilves-leirissä pureskeltiin tasapeliä: "Kaksijakoiset fiilikset"

Ilves-leirissä pureskeltiin tasapeliä: "Kaksijakoiset fiilikset"

"Hila" manasi takaiskumaaleja. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves johti torstaina kahdesti FC Interin vieraana, mutta lopputulokseksi kirjattiin 2-2.

Mika Ojalan rangaistuspotkun torjunut Ilves-maalivahti Mika Hilander on useita kertoja aiemminkin pitänyt joukkuettaan pystyssä. Tänään hänelle jäi ottelusta karvas maku suuhun, kun johtoasema hupeni kahteen otteeseen.

– Pilkkuun valmistautuessa vähän katson, että kuka on vetämässä, millainen potku sillä on ja mihin suuntaan se veto voisi tulla. Sen mukaan mentiin ja tänään jäi pallo kiinni.

– Teimme kaksi maalia ja hallitsimme peliä. Loimme paikkoja ja pelasimme muutamaa oman pään lapsusta huolimatta oman suunnitelmamme mukaan. Hyvä esitys meiltä, ja sen takia harmittaakin, että menetimme voiton. Nolla täytyisi pitää tällaisissa peleissä, Hilander pui tilannetta.

Päävalmentaja Jarkko Wiss ei anna omilleen raippaa, mutta harmitteli virheherkkyyttä.

– Kaksijakoiset fiilikset. Hyökkäyspäässä saimme lähtöihin terävyyttä ja tilanteenvaihtojen kautta iskettyä pari maalia. Puolustusmuotomme toimi hyvin, mutta pahat henkilökohtaiset virheet kostautuivat. Tiukka ottelu, jossa molemmat kävivät lähellä voittoa, Wiss puntaroi.


Ilves – RoPS sunnuntaina 10.9. kello 15:00 Tammelan stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia