FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.35 // 28.8.2017

Pikkuhuuhkajien ryhmään muutoksia

Pikkuhuuhkajien ryhmään muutoksia

Obed Malolo sai kutsun Pikkuhuuhkajiin. (Kuva: Juha Tamminen)

U21-maajoukkueen päävalmentaja Tommi Kautonen on joutunut tekemään kolme muutosta maaotteluun Itävaltaa ja EM-karsinta-avaukseen Färsaaria vastaan nimeämäänsä ryhmään.

Kautosen alun perin nimeämästä joukkueesta Fredrik Jensen nimettiin viikonloppuna A-maajoukkueeseen tuleviin MM-karsintaotteluihin. Lisäksi Mikael Soisalo ja Leo Väisänen ovat sivussa ainakin Itävalta-ottelusta.

Kolmikon tilalle Kautonen on nimennyt SJK-kaksikon Joonas Sundman - Obed Malolo sekä VPS:n Joonas Vahteran. Sekä Soisalon että Väisäsen liittyminen joukkueeseen EM-karsintojen avausotteluun on vielä mahdollista.

- Soisalolla on pieni vamma ja hän on nyt alkuviikon seuransa Middlesbroughin kuntoutuksessa. Seuran lääkärit tekevät päätöksen loppuviikolla ja jos sieltä tulee vihreää valoa, hän liittyy mukaan ryhmään viikonloppuna, Kautonen kertoo.

- Väisäsen osalta tilanne on ihan vastaava ja hänenkin kohdallaan katsotaan kunto loppuviikolla ja mikäli kaikki on kunnossa, hän tulee myös mukaan viikonloppuna.

Pikkuhuuhkajat kohtaa Itävallan EM-karsinnan kenraaliharjoituksessaan perjantaina 1.9. Hartbergissa. Ottelu alkaa kello 21.20 Suomen aikaa. EM-karsinta-avauksessa tiistaina 5.9. Pikkuhuuhkajien vieraaksi saapuu Färsaaret. EM-karsintaottelu pelataan Lahden stadionilla ja se alkaa kello 19.00.

Lisää uutisia