AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2017

Interin Källman: "Nautimme pelaamisesta nyt enemmän"

Interin Källman: "Nautimme pelaamisesta nyt enemmän"

Beni Källman iloitsi lauantain esityksestä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin vierasottelu PS Kemin vieraaksi lauantaina oli menestyksekäs. Joukkue teki ensimmäisellä jaksolla nopeaan tahtiin kolme maalia ja voitti ottelun lopulta 1-5 (0-3).

Interin kolmannen maalin upeasti kantapääjatkolla tehnyt Benjamin Källman oli tyytyväinen voittoon.

- Hieno voitto. Olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja, mutta kyllä tämä riittää myös, myhäili Källman ottelun jälkeen.

Omasta maalistaan "Beni" antoi kehut upean esityön tehneelle Macoumba Kandjille.

- Mac tuli hienosti laidalta sisään ja syötti minulle. Siinä oli periaatteessa helppo sitten jatkaa pallo maaliin, kertasi kauden kuudennen maalinsa Veikkausliigassa iskenyt Källman.

Inter pelaaminen Kemissä oli valovuoden edellä joukkueen edellistä ottelua siellä kolme viikkoa sitten, jolloin se hävisi 1-2. Källman myönsi peli-ilon löytyneen.

- Pelasimme hyvin, kuten olemme tehneet viime otteluissa, vaikka niitä emme ole kaikkia voittaneet. Nyt noudatamme ennalta sovittua taktiikkaa, emmekä pelkää tehdä kentällä virheitä. Nautimme pelaamisesta nyt enemmän, kiteytti Källman.


RoPS - FC Inter lauantaina 26.8. kello 17.00 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia