AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2017

Korkeakunnas tappiosta: ”Päätä ei laiteta puskaan”

Korkeakunnas tappiosta: ”Päätä ei laiteta puskaan”

Kuva: Juha Tamminen

FC Lahden historiallinen 15 ottelun tappioton putki tuli päätöksensä lauantaina, kun SJK otti 1-0-kotivoiton Seinäjoella. Ottelun ainoan maalin iski Dani Hatakka.

Katkennut tappioton putki oli FC Lahden seurahistorian pisin. Mutta kuten se sanontakin menee - kaikki putket päättyvät aikanaan.

- Olimme kuskin paikalla suuren osan pelistä ja olimme yritteliäs vierasjoukkue. Mielestäni pelistä olisi ollut jotain kotiin tuomisiakin, mutta emme saaneet SJK:n matalaa prässiä purettua riittävästi. Viimeiset ratkaisut eivät myöskään olleet tänään riittävän laadukkaita, päävalmentaja Toni Korkeakunnas ruoti.

- Päällimmäisenä mielessä on harmitus, mutta välillä se menee näin. Ei tässä päätä laiteta puskaan, haimme loppuun saakka tasoitusta ja koko joukkue taisteli hyvin. Hävisimme yhden taistelun, mutta sota jatkuu. Vielä on kymmenen peliä jäljellä. Nyt nuolemme haavat, analysoimme tämän pelin ja menemme kohti seuraavaa, "Toke" jatkoi.


FC Lahti-PS Kemi lauantaina 26.8. klo 17.00 Lahden Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia