AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2017

Ennakko: SJK-FC Lahti

Ennakko: SJK-FC Lahti

SJK isännöi sarjassa kuuden pisteen päässä toisena olevaa FC Lahtea OmaSp Stadionilla lauantaina 19.8. kello 18.00.

Ottelu aloittaa sarjan kolmannen kierroksen ja on samalla SJK:n ja FC Lahden viimeinen kohtaaminen tällä kaudella. Kauden aloittaneessa ottelussa Seinäjoella, pisteet tasattiin 1-1 tuloksella. Toukokuussa Lahdessa isännät veivät voiton 1-0 tuloksella. Sen jälkeen Lahti on ollut Veikkausliigassa kovassa vireessä, ja on pelannut ennen lauantaita 15 ottelua putkeen ilman tappiota.

SJK palasi voittojen tielle viime maanantaina Turusssa, ottamalla voiton FC Interistä Billy Ionsin maalilla. Maali oli loukkaantumisestaan kentälle pelanneen Ionsin kauden seitsemäs ja tuolla määrällä hän johtaa SJK:n maalipörssiä. Viidessä maalissa on Aristote Mboma.

- Mielestäni FC Lahti on yksi tämän sarjan parhaita joukkueita. Olen katsonut ja analysoinut heidän peliä jo ennen tänne tuloani, kun he pelasivat SJK:ta vastaan. He ovat yhtenäinen joukkue, erittäin hyvin organisoitu ja heillä on sen lisäksi hyviä yksilöitä, jotka pystyvät omiin ratkaisuihin. Siitä tulee vaikea peli meille ja haluan että pelaajani ovat siihen valmiita. Tällaisiin otteluihin pitää saada paljon voimaa ja asennetta kentälle sekä pitää olla hyvin taktisesti valmiina, sanoo SJK:n päävalmentaja Manuel Roca seuransa verkkosivuilla.

Ainoastaan pitkäaikaisloukkaantuneet Matej Hradecky, Richie Dorman ja Chema Antón ovat SJK:lta sivussa loukkaantumisen vuoksi lauantaina. Lisäksi puolustaja Diego Bardanca on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi. Kaikki muut pikkukolhut on paranneltu ja Manuel Rocalla on hyvin valinnanvaraa ryhmässä.

- Vastus on todella kova. Tutkiskelin tässä, että uuden päävalmentajan (Manuel Rocan) aikana joukkue on kuntopuntarissa sarjan kolmantena heti meidän takana. Ei pidä antaa murskatappion HJK:lle hämätä, sillä SJK on ollut hyvä tuloksellisesti jo pidemmän aikaa. Heille on tapahtunut paljon positiivisia asioita ja pisteitä on tullut hyvään tahtiin, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas tietää seuransa sivuilla.

FC Lahden pelaajatilanne on hyvä, sillä Marko Simonovski ja Igor Jovanovic palaavat kokoonpanoon kärsittyään pelikieltonsa. Virolaishyökkääjälle Henri Anierille peli tulee vielä liian aikaisin.


SJK – FC Lahti lauantaina 19.8. kello 18.00 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: SJK:n verkkosivut, FC Lahden verkkosivut
Lisää uutisia