AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2017

Toni Korkeakunnas: "Kilpailu pelipaikoista näkyy treeneissä"

Toni Korkeakunnas: "Kilpailu pelipaikoista näkyy treeneissä"

Jatkkuko FC Lahden huikea tappioton putki? (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden pelit jatkuvat lauantaina Seinäjoella, jossa vastaan asettuu oivassa kesävireessä pelaava SJK.

Ottelussa kohtaa kaksi todella hyvässä iskussa olevaa joukkuetta. FC Lahti on kirjoittanut seurahistoriaansa uusiksi venyttämällä tappiottomien otteluiden putken jo 15 matsin mittaiseksi. Erityisesti Kuhnurileirissä miellyttää viimeviikkojen esitykset, kun joukkue voitti niin IFK Mariehamnin, FC Interin kuin Vepsunkin. Lisäksi FC Lahti sai pisteen mukaan Helsingistä HJK:n vieraana.

FC Lahti on iskussa ja vaarallinen, mutta sitä on myös vastustaja SJK, joka on tahmean alkukauden ja valmentajavaihdoksien jälkeen saanut pelinsä takaisin raiteilleen. Joukkue aloitti kesäkuun lopulla neljän ottelun mittaisen voittoputken, jonka siivittämänä SJK nousi mukaan mitalitaistoon. HJK antoi seinäjokelaisille tukkapöllyä oikein urakalla viikko sitten, mutta joukkue kuittasi 0-6 murskatappion voittamalla maanantaina FC Interin vieraskentällä.

- Meillä on ollut pelissä viime aikoina paljon hyviä elementtejä ja tietysti lähdemme oman filosofiamme kautta pelaamaan. Meillä on kohtuullisen hyvä pelaajatilanne ja kilpailu pelipaikoista näkyy treeneissä positiivisesti. Jokainen piste ja voitto pitää tässä sarjassa kuitenkin ansaita, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas toteaa seuransa verkkosivuilla.

SJK – FC Lahti lauantaina 19.8. kello 18.00 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia